Band Be Four You ontstond in 2016 als akoestische duo

met Beaudien Vielvoije als zangeres en Jonas Oosterhof op gitaar.

Maar al snel merkte de twee dat er meer inzat en in korte tijd groeide Band Be Four You uit tot een 5 koppige band die graag rock en pop nummers spelen.

Maar er is niets te geks voor deze band ook nummers zoals smoorverliefd en Bohemian Rhapsody wordt graag gespeeld.

 

Band Be Four You is een band die er geen gras over laat groeien met optredens bij onder andere Winterwave laten zij echt zien wat zij waard zijn.

Ook speelt Band Be Four You ieder jaar voor het goede doel bij Stichting Jens die geld inzameld om kinderen met het Pitt Hopkins syndroom financieel te ondersteunen en daarmee dolfijntherapie te laten volgen.

En zo heeft Band Be Four You inmiddels een mooie lijst aan vaste optredens.

Ook is Band Be Four You continu bezig met hun ontwikkeling zo is Band Be four You nu ook bezig met een eigen nummer die verwacht wordt in voorjaar van 2020( uitgekomen juni 2020)

Kortom Band Be Four You is een hechte gepassioneerde band die graag optreed en mensen wil laten genieten van hun enthousiasme in muziek.

 

Band Be Four You bestaat uit:

 

Zangeres / Band leidster :      Beaudien Vielvoije , is een echt podium beest haar passie voor muziek is tijdens optredens goed te zien.

Ze zingt al vanaf kleins af aan en dat is zeker te horen!

Ook zien we haar weleens achter de piano bij nummer zoals Hotel California.

 

Lead Gitarist :         Jonas Oosterhoff , is een zeer getalenteerde gitarist geen solo is te gek ! geef hem 10 min en hij speelt elk gewenst nummer voor u  zoals hij dit deed bij een optreden in Dreischor.

Ook hij is op jonge leeftijd al begonnen met muziek, hij speelt al vanaf zijn 8ste.

 

Gitarist en Pianist :          Romy van Dalen, op zeer jonge leeftijd begonnen met spelen van de gitaar maar heeft haar gitaar in geruild voor de piano en speelt in middels 6 jaar piano en is er zeer goed in dat kan je zien bij de intro van Bohemien Rhapsody .

Maar sinds ze bij de band zit heeft de ook de gitaar weer opgepakt en zie je haar nummers zoals Twilight zone spelen en ook hoor je haar regelmatig op de achtergrond zingen!  

Dus is zeker een van de multi talenten binnen de band.

 

Drummer :        Remy Vader, is onze stille kracht.

Hij drumt al vanaf 9 jaar .

Je hoort hem niet veel tenzij hij aan het drummen is dan is hij niet te missen !

Dat drummen zijn passie is dat is niet te missen hij speelt bij meerde orkesten o.a. kunst en eer. Alleen is Band Be Four You wel de eerste echte band waar hij is speelt.

 

Bassist:            Manuela Vielvoije, speelt met veel passie  bas gitaar.

Haar eerste stappen in de muziek was op  piano maar heeft inmiddels haar passie gevonden in de basgitaar.